вторник, 30 април 2024 г.

Стойчо Младенов: С треньора на „Виктория“ няма с какво да се изненадаме

ЦСКА има качествата да победи „Виктория“ (Пилзен) в Чехия, заяви треньорът на „червените“ Стойчо Младенов при заминаването за първия мач от плейофа за влизане в Лигата на конференциите. ЦСКА гостува на чехите в четвъртък в 20.00 часа.

„Разузнали сме противника – има детайли, които са впечатляващи като качество. Много балансиран отбор. Надявам се да им противодействаме, а и в офанзивен план да действаме и да нанесем кинжален удар. Имаме способността и качествата да отбележим гол, а защо не и да победим“, заяви Младенов.

Той смята, че двата отбора са се запознали добре един с друг. „С треньора им се познаваме и няма с какво да се изненадаме. Познавам сегашния отбор на „Виктория“, знаем чешкият футбол на какво ниво е. Те са много агресивен и стойностен отбор, няма какво да се лъжем“, каза още треньорът на ЦСКА. Младенов каза, че вече може да използва Тибо Вион, който се връща след отсъствие заради контузия. Нидерландският защитник Мено Кох обаче ще трябва да бъде опериран. „Томас Лам още не е готов и на нивото, на което го искаме. За септември ще е готов наравно с Федерико Варела и ще можем да разчитаме на двамата.“

От ЦСКА пък пуснаха надъхващо видео преди първия мач от плейофния кръг срещу „Виктория“. Кадрите са от последния мач на отбора в Европа – реваншът срещу „Осиек“ в Хърватия. Мачът завърши 1:1 и с общ резултат 5:3 от двата мача момчетата на Стойчо Младенов продължиха напред.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html