вторник, 30 април 2024 г.

Феновете искат нов треньор, Сираков застава зад Живко Миланов (обновена)

Част от феновете на „Левски“ настояват за смяната на Живко Миланов. Това става ясно от публикация на страницата „Синя приказка“ във Фейсбук. Според написаното, ръководството на клуба води преговори с нов треньор, името му се знаело, но на този етап няма да бъде обявено. Принципно тази страница е известна с достоверната си информация за 26-кратния шампион на България.
След поражението от „Арда“ треньорът Живко Миланов коментира пред медиите, че е готов да поеме отговорността за представянето на тима.

Ето какво се пише в поста на „Синя приказка“:
“Към Г-н Наско Сираков, Синя Приказка настоява за следните две неща – смяна на сегашния старши треньор. Уважаваме Живко, но на прост език – още е бос за тая работа. Много добре знаем, че има брожения срещу него в съблекалнята и една от причините отбора да изглежда така, е това. По този въпрос имаме информация, че се работи и знаем имената на евентуалните нови треньори или по точно – треньор, но все пак сме длъжни да отбележим, че трябва да се действа по ескпедитивно. На Левски е нужен опитен и доказан специалист. Второто нещо за което настояваме, е назначаване на спортен директор. Синя приказка познава поне трима подходящи за тая длъжност, които са готови да работят за 3-5 к лева.
Пс: Последните 12 години всички спортни директори са вземали над 10 к лева…“, се казва в информацията.

Часове по-късно не закъсня и реакция на собственика на „сините“ Наско Сираков, който твърдо застава зад Миланов.

„Левскари, обръщам се към Вас и заявявам с цялата си отговорност подкрепата към наставника на тима Живко Миланов. Както от моя страна като мажоритарен собственик на акциите на „ПФК Левски“, така и от страна на ръководството на клуба.
В своята над 107 годишна история „Левски“ винаги е показвал и доказвал, че се различава от другите клубове. Така ще бъде и сега! Живко Миланов остана верен на „синята“ идея в най-трудните моменти от историята на клуба и няма да бъде използван като „бушон“ след неуспешния старт на новия сезон. Убеден съм, че както той, така и неговия щаб заедно с футболистите искат да се върнем на пътя на победите. Затова те се нуждаят и от Вашата подкрепа! Заедно ще преминем през трудните мигове“, Ваш Наско Сираков

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html