четвъртък, 2 май 2024 г.

Цветанов, къде си? Спретни още един „Октопод“ на Алексей Петров и на златната Ивет Горанова!

Ивет Горанова е първата ни олимпийска шампионка от 13 години насам

АНТЕНИ

Бизнесменът и бивш съветник в ДАНС Алексей Петров има повод за гордост. Той не само официално през всички съдебни инстанции си изчисти името след дърварската акция „Октопод“, но и в екстремни условия успя да запази федерацията по карате, чийто президент е. Запази я от самодейците, които управляваха държавата. Запази я от примитивизма на тъпоъгълници като Цветан Цветанов, чиито тъпанарски акции данъкоплатците плащаха от джоба си.

Къде е сега видният републиканец и собственик на верига от луксозни апартаменти в престижни столични квартали? Защо Цветанов не излезе пред спортната общественост и публично да коментира олимпийската титла на Ивет Горанова? Да я попита нея и колегите й от каратето как са тренирали, какви условия са им създали натискът, милиционерският рекет и просташките му изпълнения като вътрешен министър.

Цветанов, къде са придворните ти журналисти Огнян Стефанов, Люба Кулезич и още няколко подобни екземпляра. Сигурно се чешат по главите и гледат глупаво, след като изсипаха тонове помия срещу каратето и президента на федерацията. И продължават и до днес да изсипват. Правят се на протестъри срещу ГЕРБ. Досущ като теб опитват да си пренапишат биографиите.

Ивет Горанова е името на момичето, което не само е индулгенция за свършена работа, но и парола за професионализъм. Алексей Петров знае паролата, защото сам я е писал. Въпреки опитите да бъде унизен и съсипан доживотно. Истината лъсна от Япония. Нали казват, че оттам изгрява слънцето.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html