сряда, 1 май 2024 г.

Официално: Цялото ръководство на ЦСКА е аут, Стойчо Младенов се връща на „Армията“

Стойчо Младенов е новият треньор на ЦСКА. Ходът е част от пълна промяна в ръководството на клуба, обявена от собствениците. „Със своите длъжности се разделят, изпълнителния директор, главният мениджър, пресаташето, старши треньорът и неговият екип. Длъжностите „Спортен директор“, „Технически директор“ и „Главен мениджър“ се закриват, а дейността им ще се аутсорсва на голяма немска компания. Мистър Алън Пардю става съветник на акционерите по футболни въпроси“, съобщават червените в сайта си. Новият старши треньор на ЦСКА ще бъде Стойчо Младенов, който ще поеме поста заедно със своя щаб. Занапред изпълнителен директор ще бъде Филип Филипов, обявиха още „червените“.

Както вече ви информирахме, късно снощи един от тарторите на „Сектор Г“ – Иван Велчев-Кюстендилеца, обяви в социалните мрежи, че лично Ел Голеадор го е информирал, че няма да води повече отбора. Новината се появи една няколко часа след победата на „армейците“ над ЦСКА 1948 с 4:2 от първия кръг на efbet Лига
Стойчо Младенов се завръща на „Българска армия“ след 6-годишно отсъствие, като за последно Младенов бе наставник на ЦСКА през март, 2015 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html