сряда, 1 май 2024 г.

Гриша Ганчев с първи думи след чистката на „Армията“

Кратък, ясен и красноречив отговор даде собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев, потърсен от БНТ, за да коментира чистката на „Армията“.

„Аз с клуба не се занимавам, колега“, заяви босът на „червените“ по телефона.

Рано тази сутрин акционерите на „армейците“ обявиха чрез съобщение в официалния сайт, че треньорът Любослав Пенев ще бъде заменен от Стойчо Младенов. Освен това, цялото ръководство на ЦСКА беше освободено, включително изпълнителният директор Пламен Марков и главният мениджър Стойчо Стоилов. За изпълнителен директор беше назначен Филип Филипов. Както е известно с оперативната дейност на клуба се занимава синът на Гриша Ганчев – Данаил.

Рокадите в клуба бяха оповестени, след като миналия четвъртък на „Българска армия“ се породи напрежение. Домакинското равенство на ЦСКА с Лиепая в Лигата на конференциите ядоса феновете на отбора те нападнаха главния мениджър Стойчо Стоилов. Вчера „червените“ стартираха новия сезон в efbet Лига с успех над ЦСКА 1948 с 4:2, а Любо Пенев беше изгонен в края на двубоя, след като забави играта за хвърлена втора топка.

За ЦСКА предстои важен мач в Европа тази седмица. Реваншът срещу „Лиепая“ е в четвъртък в Латвия от 17.00 часа българско време.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html