сряда, 1 май 2024 г.

ЦСКА оцеля след два обрата, две дузпи и два червени картона

ЦСКА победи ЦСКА 1948 с 4:2 в зрелище на ст. „Васил Левски“ от първия кръг на efbet Лига . Срещата беше белязана от два обрата, две дузпи, два червени картона и много положения.

Гостите откриха в 29-ата минута чрез Йоан Баи. Това беше първи негов гол за тима. След почивката домакините обърнаха до 2:1. И двете попадения вкара Ивайло Чочев. Националът време от пейката и 47-ата минута изравни, след като засече с глава центриране от корнер. Десет по-късно Той беше точен от дузпа. Попадение на Амос Юга в 72-ата възстанови равенството – 2:2. Той се разписа след грешка на вратаря Дниел Наумов.

Шест минути преди края Юрген Матей се разписа от дузпа – 2:3. Наказателният удар беше отсъден след преглед на ситуация с ВАР. Лазар Марин от ЦСКА 1948 получи втри жълт картон. В края на мача изгонен беше и треньорът на ЦСКА Любослав Пенев. Той хвърли втора топка на терена, за да забави играта. Това означава, че ако следващият мач на червените с Арда бъде отложен, Пенев няма да води тима си срещу „Лудогорец“. Последният гол вкара Жорди Кайседо в добавеното време.

„Най-важното е, че отборът игра с много желание и самочувствие. През първото полувреме можеше да вкараме побече голове. Срещу Лиепая също показахме характер и имахме положения, но не успяхме да ги реализираме. Когато вкараш получаваш самочувствие. Знаем кой е пътят. Напрежение няма, ние сме много спокойни. Работим си спокойно”, каза помощникът на Пенев – Пабло Караско, след мача.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html