събота, 27 април 2024 г.

Антоанета Костадинова: Децата са моето злато

Олимпийската ни медалистка Антоанета Костадинова беше изключително развълнувана след награждаването в Токио. Тя сподели в националния ефир през сълзи, че не е загубила златния медал, а е спечелила сребърния на 10 метра пистолет.
„Трудно е да коментирам нещо такова. Остава ми да съм щастлива и да благодаря на всички, които са замесени в този процес. През цялото време той беше човекът, който ме караше да продължавам“, сподели Антоанета Костадинова, посочвайки своя треньор Христо Христов. Именно наставникът на Антоанета беше и първият човек, който я прегърна и поздрави след последния изстрел на финала.
„Не оценявам така нещата, че съм загубила златото. Предпочитам да се радвам на среброто, защото всеки от нас е дошъл за медал. Медал от олимпиадата не може да се сравни с нищо друго. И след като Господ ми е отредил сребро, значи съм доволна от среброто“, каза още българката.
„Вярвам, че след като една жена вече уреди личния си живот, има съпруг, който я обича и подкрепя, вече имам и две деца, които са моето злато в живота, това вярвам, че помага. Те са моят златен медал. Много съм развълнувана“, добави Тони. Олимпиадата не приключва за нея, тъй като ще вземе участие и на 25 метра малокалибрен пистолет.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html