сряда, 1 май 2024 г.

Елена Йончева, Мая и Татяна пиратстват гласове от БСП

Румен Овчаров, кадър бТВ

БСП продължава да губи гласове на изборите, тъй като вътрешни за партията хора работят в тази насока, обясни пред бТВ Румен Овчаров от Националния съвет на партията. На изборите тази година БСП губи гласове в момент, в който трябва да ги печели, смята соцактивистът.

По думите му основанието социалистите да трупат актив е фактът, че те са единствените, които през последните пет години са се борили с ГЕРБ, с Бойко Борисов, с модела „Борисов“, с паралелната държава и със задкулисието. А причината да губят гласове е „политическото рейдърство“.

Овчаров напомни, че терминът „рейдърство“ идва от годините на пиратските набези по моретата и означава насилствено отнемане на имущество, а в днешно време се използва за насилствено превземане на фирма или активите й.

Както винаги това не се случва без участието на вътрешни хора – инсайдъри, които са простичко казано предатели, уточни социалистът. Той отказа да назове конкретни имена на предатели, но стана ясно, че вини евродепутата от БСП Елена Йончева и бившите членове на партията Мая Манолова и Татяна Дончева.

Според Румен Овчаров социалистите не трябва да подкрепят кабинет на „Има такъв народ“, без да има ясни ангажименти, за да не се окаже после, че подкрепят мажоритарна изборна система и намаляване на субсидията на партиите.

Овчаров смята също, че сега не е моментът да се сменя лидерът на БСП.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html