сряда, 1 май 2024 г.

Мая Манолова, ИСБГНИ: Отговорността е на партия „Има такъв народ“

 

При първия знак, че се готви подмяна, ние идваме обратно на площадите и на улиците на България. Това каза Мая Манолова от „Изправи се БГ! Ние идваме“.

Според нея промяната е необратима, ако политиците са единни.

„Волята на хората на тези избори беше кристално ясна. Те очакват от формациите на протеста да се обединим и да извършим позитивна трансформация, ускоряване и модернизация на България след десетилетие на застой. Те очакват и да подкрепим и сформираме и застанем зад почтено правителство, което да се погрижи за хората, а не за интересите на партийните елити. Ние не целим и не договаряме постове или парцелиране на властта. Нека да е ясно – отговорността и правото са на първата политическа сила – „Има такъв народ“.

Тя подчерта, че „Изправи се БГ! Ние идваме“ са готови на разговори с „Има такъв народ“ и „Демократична България“ за подкрепа на правителство, което да е подчинено на дневния ред на българските граждани.

Стана ясно, че формацията отново ще предложи Комисия по ревизия и подчерта, че иска да види кой ще е против осветяването на мръсните тайни на властта. По думите й „Изправи се БГ! Ние идваме“ са готови да участват в истинска съдебна реформа. Тя обърна внимание, че и вчерашният доклад е поредният разобличаващ документ на ЕК.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html