сряда, 1 май 2024 г.

Кубрат Пулев: Слави няма лидерски качества

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов не притежава необходимите лидерски качества да ръководи България, заяви пред „България он еър“ боксьорът Кубрат Пулев.

кадър България он еър

„Лидерът трябва да има силата, волята и интелекта да се справи с всичко това. Аз не виждам това у Трифонов“, категоричен бе Кобрата.

По думите му шоуто на Слави Трифонов в политиката едва сега започва. „Дано не съм прав, но виждате, започва шоуто. Почва се криеница, няма го, през Фейсбук комуникира – такова управление не съм виждал никъде по света! 10 години живях в Германия, никъде не съм виждал такъв лидер. Не виждам как ще успее по този начин. Близо са, но… много трудно“, смята Пулев.

„Българите искат промяна. Те не вярват на политиците и на системата. И гласуват за певец и шоумен като Слави Трифонов. Няма лошо. Омръзнало им е да ги лъжат всякакъв тип измамници“, посочи още спортистът.

Той самият не се определя за мотивиран политик, който „на всяка цена драпа за тази власт“. И споделя, че в България се чувства в рая. „За мен България трябва да се ръководи от съвсем нов тип политика. Познавам много политици – и от БСП, и от ГЕРБ, и от ИТН, говоря с тях – просто оставам с впечатлението, че нямат любов в сърцето си за България. Никой от тези политици не носи силна любов в сърцето си. Всички искат едно и също – искат България да се оправи. Но никой не успява“, изтъкна Пулев.

Надежда той вижда в любовта на българите. „Целта ми е България да е по-силна, по-истинска, с ясно правила, с повече любов. Родителите да възпитават децата си с много любов към България, защото това е бъдещето“, каза боксьорът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html