понеделник, 29 април 2024 г.

„Локо“ (Пд) взе вратар, минал през „Байерн“ (Мюнхен)

„Локомотив (Пд) има нов вратар. Става въпрос за германеца Лукас Редер. Той ще застане под рамката на мястото на Мартин Луков, който бе продаден в Саудитска Арабия.
Новият страж на пловдивчани за последно е играл в „Любек“ в Трета Бундеслига. Редер е продукт на школата на „Шалке“, а през 2012 г. преминава в „Байерн“ (Мюнхен). На Лукас са възлагани надежди да е конкуренция на Мануел Нойер. Той обаче изиграва едва три мача за германския хегемон през 2014 г. Има и 39 срещи за дубъла. Лукас Редер е играл още за „Брадфорд“, „Витория“ (Сетубал) и „Рот Вайс“ (Есен). Той идва на „Лаута“ като свободен агент.
В същото време собственикът на „смърфовете“ Христо Крушарски разкри, че в „Локомотив“ ще има промени по върховете. Той в момента е в Грузия по бизнес дела и както сам каза се радва на градушката в Тбилиси и на успеха на неговите изделия.
„Локомотив ще бъде управляван от мен и новите ми бизнес партньори. Радвам се, че те ще влязат с 50% от издръжката на клуба. В управлението аз ще имам двама представители, а те един. Така че си направете вие сметката дали сдавам властта. На предстоящото Общо събрание за изпълнителен директор ще бъде избран Лауринас Розгис. Надявам се с новото управление клубът да набира все повече скорост“, сподели за dsport Крушарски.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html