сряда, 1 май 2024 г.

„Левски“ разгроми „Локо“ (Сф), Живко Миланов чака нови

Снимки: Dsport

„Левски“ разгроми с 4:0 столичния „Локомотив“, който от новия сезон ще бъде част от елита. Младият „син“ състав показа доста желание, а и показва качествен атакуващ футбол.
Мачът на едно от помощните игрища на „Герена“ бе изгледан от около 500 фена на „Левски“, които бяха изпълнили единствената трибуна и също така свободните места около тъчлинията. Иначе попаденията бяха по две във всяко едно от полувремената. Ивайло Найденов и Марин Петков се разписаха в рамките на две минути през първото полувреме. Единственият чужденец за „сините“ – Билал Бари, вкара за 3:0 малко след почивката, гол вкара и Патрик-Габриел Галчев.

„На този етап ме интересува начинът, по който играем и сериозността на тези мачове. Радващото е, че с всеки изминал мач момчетата играят все по-добре. Те трябва да задържат това ниво“, коментира след срещата треньорът на „Левски“ Живко Миланов. „Надявам се в следващите мачове да видим нови футболисти, защото не може да се залъгваме, че тези момчета ще издържат. При една-две контузии нещата могат да се обърнат съвсем. Ще ни трябват нови попълнения, но ние до преди няколко дни не знаехме бъдещето на клуба. Имаме уверението, че нещата са по-спокойни, но все още не сме усетили това спокойствие“, допълни бившият защитник.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html