събота, 27 април 2024 г.

Велизар Енчев: ИТН назначава хора от ДПС в изборните секции в Кърджали

Партията на Слави Трифонов ИТН назначава хора на ДПС в изборните секции, обяви кандидат-депутатът от БСП Велизар Енчев пред телевизията на БСП. Той споделя, че това се случва през последните два дни в Кърджали, което по думите му е изключително шокиращо.

Велизар Енчев, кадър БНТ

„Ердоган вече преглътна Доган и изцяло залага на ДПС. Доколко има влияние, ще се разбере само след няколко дни, когато видим какъв процент от българските турци ще гласува на територията на Република Турция“, заявява Енчев пред БСТВ.

Според него в последната седмица в Одрин се наблюдава засилено активиране от представители на партията на Трифонов, които агитират сред българските турци да гласуват за тях.

„Искам да спомена, че Слави Трифонов в последните дни хвърля огромни средства да агитира в Кърджали, защото на изборите на 4 април той се представи много лошо тук. Неговите представители си въобразяват, че ще получат гласовете на Кърджалийска област, тъй като Слави направи закон за гласуване, който изцяло обслужва ДПС на територията на Турция“, казва още Енчев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html