събота, 4 май 2024 г.

Шеф в „Левски“: На ръба сме, без феновете няма как да се спасим

Членът на Надзорния съвет на „Левски“ Петър Ганев използва социалните мрежи, за да се обърне към привържениците на „Левски“. Той обяви, че клубът се намира на ръба на пропастта, след като пропадна сделката с Джоузеф Диксън и едва ли ще се справи без феновете си. По думите на Ганев задачата да ръководството е да намери дългосрочно решение и модел на управление.

Ето какво написа Петър Ганев във Фейсбук:

„Уважаеми привърженици на „ПФК Левски“, обръщам се към Вас на най-черната дата в историята на нашия клуб. Преди точно 50 години изгубихме незабравимите Гунди и Котков.

Днес „ПФК Левски“ е изправен на ръба на пропастта. На 24 май, по време на своето слово на Могилката, Наско Сираков обяви ново начало за любимия клуб. Това ново начало обаче няма да дойде с Джоузеф Диксън. Новото начало ще трябва да си го изстрадаме сами. Клубът не може да се справи без своите привърженици. Вярвам, че спасението минава не просто през нова кампания, която е повече от наложителна, а през обединение на синята общност и дълбоко преформатиране на клуба. Ако просто продължим по инерция, нищо добро не ни чака.

Нашата задача не трябва да е да закърпим бюджета и да започнем новия сезон. Нашата задача е да намерим дългосрочно решение и модел на управление, който да отговори на искрената обич на левскарите и да ги направи част от клуба. Често сме били на трибуните и сме изисквали от играчите да дадат всичко от себе си за успеха на синия отбор. Надявам се онзи ден да сте чули думите и емоцията на Валери, Боби и Ради от съблекалнята. Мисля, че в случая тяхното отношение към клуба изисква от всички нас да намерим общ език. Само Левски!”

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html