понеделник, 29 април 2024 г.

Играч на ЦСКА срещу Меси на Копа Америка

Бразилия прекъсна победната си серия на южноамериканското първенство Копа Америка, на което страната е домакин. В последния си мач в Група В „селесао“ завърши 1:1 с Еквадор. До момента бразилците имаха три успеха в първите си три мача на турнира, а като цяло бяха в серия от 10 поредни победи (от 19 ноември 2019 г.) насам.
Грешната стъпка обаче не се отрази по никакъв начин на тима, воден от Тите. Бразилия завърши на първо място в групата с актив от 10 т. Бразилия поведе в 37-ата мин. в двубоя в Гояния, когато защитникът на „Реал“ (Мадрид) Едер Милитао засече с глава центриране на Евертон.
Еквадорците обаче изравниха в 53-ата мин. Тогава Енер Валенсия пусна пас с глава към Анхел Мена, който не даде шанс на вратаря на „Ливърпул“ Алисон. Съперник на Бразилия в следващата фаза ще е Уругвай или Чили. Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо не игра за Еквадор. Със спечелената точка тимът му завърши на четвърто място в групата с 3 т. и също успя също да стигне до 1/4-финалите, където най-вероятно ще срещне Аржентина на Лео Меси.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html