неделя, 28 април 2024 г.

Десподов: Голямата цел са групите на Шампионската лига

„Чувствам се перфектно, успокоен съм. Мотивирани сме. Подготвяме се за първия мач на 7 юли“, коментира крилото на „Лудогорец“ Кирил Десподов в интервю за клубния сайт. В него той коментира какви са целите пред него и пред отбора за предстоящия сезон.

„Условията за тренировка са перфектни. Остава от нас да тренираме добре и да се развиваме. И да се подготвим по най-добрия начин. Бях леко изморен. Изиграх три мача за 8 дни с националния отбор. Не успях да имам перфектна почивка. Вече съм добре. Тренирам по два пъти на ден. Сигурен съм, че за първия мач ще съм в топ форма“, добави Десподов.

„Лудогорец ще бъде готов за първия мач от Шампионската лига. Имаме още една контрола. Аз нямам много голямо виждане над съперника. Но няма да е лесно. Мачът ще е битка. Не трябва да се притесняваме от противника. Трябва да се фокусираме върху нашата игра. Останах в „Лудогорец“, за да сбъдна мечтата си. Надявам се отборът за трети път да се класира в групите в Шампионската лига. Няма човек в клуба, за когото това да не е голямата цел. Ще направим всичко възможно, ще дадем всичко от себе си, за да го постигнем. Дано успеем. Това е моята мечта“, обясни той.

„Лудогорец привлече много добри нови попълнения. Те ще помогнат на отбора. Щастлив съм, че има нови момчета“, допълни Десподов. „ЦСКА ще е най-големият конкурент за титлата. „Арда“ и „Локомотив“ също са добри отбори. Няма да е лесно, но ние ще гоним 11-та поредна титла“, добави още той и добави, че надява Франция да спечели Евро 2020.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html