четвъртък, 2 май 2024 г.

Натали Трифонова измести Петя Дикова от екрана

Сексапилната синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова, която води съботното предаване „Coolt“, ще остане за постоянно лице на шоуто и през есента, пише вестник „Галерия“.

Красавицата качи рейтинга му и отвя конкуренцията в лицето на предшественичките си Петя Дикова и Поли Гергушева. Новият изпълнителен директор на Би Ти Ви – чехът Мартин Швехлак, бил категоричен, че блондинката е много по-подходяща за водеща на лайфстайл предаването, а атрактивната й визия залепва зрителите за екрана. Преобладава мнението, че синоптичката се справя по-добре от предшественичките си и не разчита само на чара си, а и на сериозната подготовка по темите и интервютата. „Сякаш плува в свои води и изглежда, че зад гърба си има солиден опит като водеща“, хвалят я в социалните мрежи.

Самата Натали също вече е със самочувствието, че се е преборила за мястото си в конкуренция с Петя Дикова. Вече втора година дъщерята на актрисата и Сашо Диков не е на екран, защото най-напред роди първородния си син Александър през 2019, а година и половина след това на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не промени плановете й да се върне на малкия екран, а засега няма изгледи да се появи като водеща на светското предаване.

След смъртта на продуцента на Coolt Емил Дилчев, който угасна от рак преди година, Пипи, както я наричат приятелите, осъзнава, че предаването не е същото без него. Тя планира да започне да работи по отделни проекти на Би Ти Ви, но не и да прекъсва майчинството си. А когато то изтече, мисли да се изявява само зад кадър – като журналист и продуцент, а не като водеща.

Петя Дикова с мъжа си Илиян Любомиров и двете им деца

Натали няма как да не е щастлива, защото винаги е мечтала да прави лайфстайл предаване. Звездата й изгря още като студентка в първи курс по бизнес информатика. Заедно с майка й виждат обява, че се търси водеща за прогнозата на времето по кабеларка. Явява се и я вземат от раз, а неин учител е легендарният синоптик Минчо Празников, с когото дори се сприятеляват и Натали неведнъж му споделя личните си терзания.

Като дете Трифонова обаче не мечтае за телевизионни изяви. Иска да стане балерина или манекенка, но не и лекарка, въпреки че е наследница на известен докторски род от Велико Търново. Мaйкa й Ванина е зъбoлeкapка, а бaбa й – eдин oт нaй-yвaжaвaнитe пeдиaтpи в третата българска столица. Малката Натали прекарвала голяма част от детските си години в болницата, в която работи баба й. Тя обаче отказва да лекува на мига, в който й разказват как се провеждат изпитите по анатомия. Но не съжалява, защото сегашната й работа в телевизия много й харесва. Другата й голяма мечта е да се снима във филм или сериал, така че нищо чудно скоро да я видим и в някой нов проект на Би Ти Ви.

В нюзрума на медията блондинката е известна със своята точност, а досега нито веднъж не е закъсняла за работа. Дори винаги подранява с пет или десет минути преди ефир, а швейцарската си точност обяснява с често сънувания кошмар, че закъснява да застане пред камерата. Всяка сутрин се събужда с аларми на телефона си, като има общо осем, които звънят през две минути, макар че тя става още на първата.

Личният й живот е обвит в тайнственост. Приписаха й връзка с няколко заможни бизнесмени, но тя никога не е коментирала интимния си свят. Неотдавна красавицата се раздели с дългогодишния си приятел Доан, с когото са заедно от четвърти клас. Те са съученици от квартално училище в София, а той се влюбва в нея от пръв поглед. През всички тези години неведнъж късат и след това отново се събират, защото вярват, че връзката им е кармична, до окончателната си раздяла преди две години.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html