събота, 4 май 2024 г.

Бащата на Чарли Шийн: Със сина ми се случи чудо

Чарли Шийн, богатият и разкрепостен брат Чарли от хитовия сериал „Двама мъже и половина“ кардинално е променил живота си. В миналото беше известен с безразсъдния си начин на живот. Алкохол, наркотици, безразборен секс бяха нещата, които повечето хора си представяха, когато чуваха името му. И то не само заради образа му в сериала, където героят му следва именно такова поведение.

Типична сцена с Чарли от сериала „Двама мъже и половина“

 

През последните години обаче актьорът решава да промени живота си и най-щастливият човек от това е баща му – звездата от „Апокалипсис сега“ Мартин Шийн, който е на 80 години.

Синът и бащата Шийн

В телевизионното предаване на списание „Пийпъл“ той заявява, че е горд от промяната на живота на сина си. „Обожавам го, винаги съм го обожавал. Възстановяването и животът му са чудо, а самият той е невероятен човек“, казва той.

През последните години 55-годишният Чарли Шийн активно и много по-успешно отпреди се бори срещу зависимостите си. Той се въздържа от алкохол, наркотици и дори цигари, а е лесно да предположим, че и сексуалният му живот се е успокоил.

„Както знаете, минахме през много труден период, докато той водеше такъв живот“, казва още Мартин в интервюто си.

„Слава Богу, той се оправи и работи върху книгата си. Много е ангажиран със семейството, децата и внуците си“, допълва той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html