събота, 4 май 2024 г.

Батков-младши: Диксън е сламен инвеститор

Тодор Батков-младши – син на бившия собственик на „Левски“ Тодор Батков, се изказа яростно срещу британеца Джоузеф Диксън, който обяви, че има сериозни намерения да закупи столичния клуб.

В интервю за gerena.bg провалилият се при проби в ЦСКА Диксън беше наречен “сламен” инвеститор, а действията му – “унизителни представления”.

„Опитвам се да не следя настоящата ситуация в „Левски“, доколкото е възможно. Представленията на „сламения“ инвеститор са не просто обидни, а унизителни за най-обичания отбор в България. Не съм запознат с представлението, изнесено пред медиите, нито с безсмислените му декларации. Туризмът не ми е силна страна. Наско Сираков може да се надява само на чудо, за да спаси отбора. Грешките му, под каквато и да е форма, са плод на наивност. Затягането на коланите е наложително, дори и закъсняло. Без значение от броя на спонсорите и приноса им за бюджета на клуба. Натрупаните задължения в последните няколко години са изискуеми и ще трябва да се платят“, е мнението на Батков-младши.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html