петък, 3 май 2024 г.

Любо Пенев: Не може да се клатушкаме, ще бъдем по-силни

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев очаква по-добро представяне на отбора през новия сезон. „Пред нас стоят най-високите цели, особено като аз съм треньор. Взискателен съм и момчетата трябва да са наясно, че с много труд и работа се постигат тези цели. Това ще бъде философията, която ще преследваме за следващите мачове.

„ЦСКА ще бъде по-силен. Не казвам от миналата година, казвам от последните три месеца. Разполагам със сериозни професионалисти. Една от целите ни е да надвием „Лудогорец“. Самочувствие се придобива не само с победа над определен съперник, а с непрекъснати победи. Не можем да клатушкаме. Един отбор трябва да е постоянно силен, за да не губи точки“, каза Пенев на пресконференция.
Той беше награден за треньор на месец май заради спечелването на Купата на България, а ЦСКА и Бисмарк Чарлс бяха отличени за отбор и футболист №1 от Пресклуб „България“. Пенев допълни, че клубът търси още футболисти за подсилване на състава, като „червените“ не трябва да се задоволяват „с нищо посредствено“.

Той коментира накратко и Евро 2020. „Наблюдаваме доста интересни мачове, убеден съм, че така ще завърши това първенство. Ние сме България, разполагаме с различни бюджети, това са много силни световноизвестни футболисти, нека бъдем по-скромни и реалисти“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html