събота, 4 май 2024 г.

Любен Дилов-син: Чегъртането е проява на изкуство от пещерната епоха

„Попадаме в необичайна ситуация, в която нямаме президент, а кандидат-президент, нямаме служебно правителство, занимаващо се с избори, а предизборен щаб на същия този кандидат-президент. Имаме треперещи чиновници, които се чудят дали няма да станат жертва на поредната локална или национална вендета и разбира се липсва парламент, а това е мечтата на всеки политик“, каза Любен Дилов-син, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас при откриването на кампанията.

Любен Дилов-син

„Тази ненормална ситуация заплашва не само сега да се чувстваме дискомфортно, а в следващите години. Ще ви дам един пример – Планът за възстановяване и устойчивост, който непрекъснато се прекроява. Създава се хаос, който ние се опитваме да спрем. Наблюдаваме този феномен във всяка една област“, заяви още Любен Дилов.

Чрез медиите той призова ДПС да не се изкушават да играят отново с етническата карта. „Ние ги разбираме, защото в 45-ото НС загубиха ролята си на балансьор, по всичко личи, че това ще се случи и в 46-ия парламент. Не трябва да жертват нещо, което в последните 10 години беше много умно и внимателно градено. С ръка на сърцето си ДПС трябва да признаят, че българските турци присъстват навсякъде в публичния живот, никога не са били по-обгрижвани и не е имало повече внимание към техните избиратели“, коментира още Любен Дилов-син.

На финала той припомни на политическите си опоненти, че с „изчегъртване“ не е постигнато нищо добро в човечеството. Чегъртането е проява на изкуство от пещерната епоха, добави той.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html