понеделник, 29 април 2024 г.

Плеймейтка ще гласува за Слави до последен дъх

Галина Атанасова

Не особено популярната плеймейтка Галина Атанасова ще остане вярна до живот на Слави Трифонов, пише „България днес“. Моделката от Благоевград, която си татуира името на шоумена и политик под сърцето, е категорична, че никога няма да измени на идеите на Дългия. „Ще гласувам за него колкото пъти се наложи! Подкрепям докрай изборите си в живота. Слави не е страхливец, че не създаде правителство и върна мандата“, отсича силоконовата фурия, която очевидно следи отблизо политическите процеси.

Галина вижда дълъг живот във властта на фаворита си и смята, че той заслужава да бъде не само премиер, но и президент. Неслучайно си татуирала имената му под гърдите за вечни времена. За съжаление гологлавият шоумен не е единственият, който Галина е отпечатала с мастило върху тялото си. Преди него достойно място върху кожата й са намерили фолкпевците Константин и Борис Дали със своите имена и текстове на песни. Но единственият човек, инкрустиран до сърцето на плеймейтката, все пак си остава Слави.

Плеймейтката си е татуирала името на Слави на сантиметри от сърцето си

Преди броени дни Атанасова бе засечена в интимна обстановка с друг легендарен фолкизпълнител – Тони Стораро. Обща снимка разбуни духовете дали между двамата няма нещо повече от обикновено познанство. Плеймейтката побърза да внесе яснота по казуса и обясни, че за негов татус няма шанс, защото тя правела татуировки само на хора, докоснали сърцето й. Въпреки че фотосът със Стораро е от нощно заведение, Галина, която е постоянно присъствие в него, громи любителите на лекомисления живот. „Не ме притеснява тълпата в дискотеките, а посетителите. Масово това са подрастващи тинейджъри, които, вместо да учат, ходят да се напиват и друсат. Имам син и това не бих му позволила никога! Грозна работа!“, разочарована е плеймейтката. Галина обаче запазва мълчание дали би позволила на сина си също да увековечи Слави с татус по тялото си.

 

 

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html