петък, 3 май 2024 г.

Балабанов от ИТН: Слави е достоен лидер, спазва си обещанията

Властта за нас никога не е била самоцел, ние сме на страната на българските граждани. Това заяви в „Денят започва“ Станислав Балабанов, водач на листата на партия „Има такъв народ“ в Пазарджик и Перник.

Станислав Балабанов, Снимка Интернет

Той отчете като проблеми случващото се в здравеопазването, както и санкциите по закона „Магнитски“. И вие, и аз знаем, че тези хора са свързвани в корупционни схеми и търговия с влияние, коментира Балабанов.

По думите му от доста време насам не може да се разбере какво прави прокуратурата, затова и хората протестират срещу дейността ѝ.

САЩ са достатъчно силен партньор, те са гарант за добрите ни отношения, за развитието ни по отношение на икономиката и сигурността, като член на НАТО. Какво ще се случи в държавата след изборите зависи най-вече от гражданското общество, каза още Балабанов  и призова да бъде върната държавността и доверието в институциите, които са били изгубени по време на управлението на ГЕРБ.

Балабанов определи Слави Трифонов като достоен лидер, който си спазва обещанията си. Партия „Има такъв народ“ спази обещанията си, каза Балабанов и допълни, че няма да влизат в договорки с ГЕРБ, БСП и ДПС и занапред.

Балабанов стана известен миналата година, когато задаваше неуместни въпроси на ген. Мутафчийски по време на ежедневните брифинги на НОЩ.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html