събота, 4 май 2024 г.

Божинов: Искам да остана в „Левски“

Валери Божинов обяви пред TuttoJuve, че все още не е наясно какво ще е бъдещето му. Първият въпрос от интервюто бе за това дали той ще продължи да носи екипа на „Левски“ и през новия сезон. „Нямам представа. Договорът ми изтече. Все още чакаме да видим какво ще стане. Клубът ще смени собствеността и аз искам да остана. „Левски“ е моят дом“, добави още нападателят.

Междувременно преговорите между Наско Сираков и кандидат-купувача Джо Диксън продължиха и днес. Двете страни подготвят съвместна пресконференция, която е планирана за четвъртък. Мястото на събитието трябва да е стадион „Георги Аспарухов“. Утре се планира поредна среща и разговор между двете страни.

Както вече е добре известно „Левски“ очаква сериозна финансова инжекция от инвестиционния фонд, който е представляван от младия англичанин. Парите трябва да постъпят по сметките на „сините“ до края на работната седмица, а след това на „Герена“ ще започнат подготовка под ръководството на Станимир Стоилов. Ако не се стигне до въпросната транзакция, клубът ще започне да се готви за новата кампания с наличните футболисти плюс юноши и треньорския щаб, който водеше отбора в последните седмици на миналия сезон, начело с Живко Миланов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html