събота, 27 април 2024 г.

Подозираната за Мата Хари обзета от нова страст

Ведро настроение и бохемски дух демонстрира жената на бизнесмена Пламен Бобоков – Христина, напук на проблемите, които съпругът й има с правосъдието. Докато известният русенски бизнесмен, който заедно с брат си Атанас станаха главни герои в сагата за загробване на опасни отпадъци чрез фиктивни дружества, които са имали отношения с дъщерната фирма на компанията им „Монбат“ – „Монбат Рисайклинг“, Христина не спира да пуска свои ефектни снимки в социалните мрежи.

Христина редовно рекламира вината от семейната винарска къща

Напоследък те са придружени с мощна кампания на вината Levent Sauvinong Blac, които се произвеждат от винарската къща на Пламен Бобоков и брат му. Христина, която се изявява като куратор на различни изложби, включително на фамозната Ода Жон, не спира страстно да хвали качествата на питиетата, пишейки: „Пролетта може и да се колебае, но няма как – лекотата, приповдигнатостта и необяснимият ентусиазъм, който витае, ни пропиват като пролетна цветна експозия! Също като вкуса на  Levent Sauvinong Blac – лек цитрусов вкус, фин и винаги предпочитан за компанията на местни ястия.“ Рекламата е придружена от снимки на бутилки и чаши, както и от нейни ефектни фотографии, под които са отбелязани сентенции като: „Единствените източници на щастието са вътрешният мир, любовта и приятелството.“

Христина Бобокова е жената, която според различни източници е въпросната Мата Хари, направила снимките от спалнята на Борисов. Нейното семейството е особено близко с избягалия в Дубай олигарх Васил Божков и съпругата му Елена, а четиримата често пътуват преди време на луксозни воаяжи по цял свят.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html