петък, 3 май 2024 г.

Кандидат-купувачът на „Левски“: Изнудват ме (обновена)

Кандидат-купувачът на „Левски“ Джоузеф Диксън проговори за първи път след стартирането на преговорите за придобиване на акциите на „сините“. Британецът пусна открито писмо до медиите, в което признава, че е постигнал споразумение с настоящото ръководство, но в последните 72 часа е бил изнудван за промяна на вече договорените условия.

Диксън обяви, че няма да толерира подобен род действия и ще обмисли по-нататъшното си поведение. Той благодари на бившия футболист Благой Георгиев за активното му участие в преговорния процес. Няма потвърждение, че мейлът наистина е изпратен от британеца. Писмото, в което има две правописни грешки, е подадено от имейл адрес, който по никакъв начин не отговаря на имиджа на фирма като тази, която Диксън представлява (fulcruminvestmentsltd@gmx.co.uk). Самият той в момента обмислял реакция, с която да опровергае написаното по-рано от негово име.

Междувременно настоящият собственик на акциите на „сините“ Наско Сираков и Джоузеф Диксън са преговаряли в столичния хотел „Милениум“. На срещата са присъствали още Благой Георгиев и Станимир Стоилов. Първият е спряган за ръководен пост и е осъществил контакта между двете преговарящи страни, а вторият е гласен за нов треньор на „сините“. На тръгване от хотела, Сираков отказа да даде коментар.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html