неделя, 28 април 2024 г.

Дарина Павлова се засели в Маями

След като напусна Рим и изкара повече от година в Дубай, сега прословутата вдовица на Илия Павлов – Дарина, заживя във Флорида, съобщава вестник „Галерия“. Дипломираната актриса се наслаждава на слънчевите лъчи в Маями и е чест посетител на един от най-скъпите местни ресторанти „Милос“, където вечерят американски милионери.

Дарина е в трескава подготовка и за своя 58-и рожден ден на 30 май, който ще посрещне с грандиозно парти с отбрани гости и фойерверки. По всяка вероятност за него ще пътуват и някои известни българи, с които Мадам Мулти е близка от години. А през лятото ще стегне куфарите

 за кинофестивала в красивия пристанищен град Иския

 в Италия, който тази година ще се проведе от 17 до 27 юли. На него по традиция се събират знаменитости от световната филмова и музикална сцена, а Дарина е традиционно желан гост на партитата. Паметливи си спомнят как в предишни години Мадам Мулти по цял ден беше в компанията на топ продуценти и дъщерята на Фил Колинс – актрисата Лили Колинс.

Дарина (вляво) с децата: синът Илия-Калоян, доведената й дъщеря Венцислава и биологичната Паола

Вдовицата на Илия Павлов продължава да се занимава с продуцентство и е в тесен контакт с израелско-американския основател и главен изпълнителен директор на „Милениум Филмс“ Ави Лернер, който прави основно екшън филми.

Освен това Мадам Мулти

работи по различни проекти на един от най-богатите мъже

в Близкия изток Акрам Микнас, който е свекър на доведената й дъщеря Венцислава. Микнас притежава огромна империя в хотелиерската индустрия, бизнеса с недвижими имоти и е собственик на една от най-мощните рекламни агенции в Дубай. Неговият син Тарек е женен за голямата щерка на Илия Павлов – Венцислава, която е от първия брак на покойния бос на „Мултигруп“ с Антоанета Чергиланова. Тарек и Венцислава са семейство от 2014 година и живеят в Дубай с двете си деца – Алба на пет години и малкия Микнас, който проплака в началото на 2020. Въпреки че Дарина е мащеха на Венцислава, двете са в чудесни отношения и тя живя при доведената си дъщеря близо година в Дубай като истинска принцеса. Покрай заможните си роднини Мадам Мулти излиза на вечери с шейхове, желана персона е на всички светски и бизнес събития в емирствата и има контакти с едни от най-влиятелните местни знаменитости. На своите партньори, сред които милионери от Саудитска Арабия, Дубай, Бахрейн, САЩ, Русия и Белгия, Микнас представял тъща си като посредник по инвестиции и развитие.

По времето, когато беше особено близка с Берлускони

Преди това вдовицата на Илия Павлов живееше в архитектурно бижу като от приказките в топ центъра на Рим, което беше превърнала в място за светски купони и партита за важни персони от италианския и световен елит.

Свръхзадачата й беше

да стане фаворитка на Силвио Берлускони,

припомнят светски хроникьори на Ботуша. Богаташката вдовица имаше афера с бившия премиер, но така и не се стигна до сватба. Двамата се запознават във Вашингтон през 2004, година след като Илия е убит. „Започнах да уча италиански и се преместих в Рим. Никога няма да мога да забравя първата ни нощ заедно. Продължавах да си повтарям: удивително. И днес той още ме подиграва, когато си припомняме преживяното“, разказва преди време Павлова. Аферата им продължава години наред, като с течение на времето тя става все по-обрана в разказите си за Берлускони и твърди, че със Силвио всъщност са много добри приятели. В интерес на истината, именно бившият италиански премиер помага на Дарина да се нанесе в луксозното жилище в центъра на Рим, разположено върху площ от 430 квадратни метра с просторен хол, пет спални с пет бани, гардеробна и две тераси. Вдовицата на Илия Павлов обитава повече от десетилетие архитектурното бижу, което е част от сграда, приличаща на дворец, построена през далечната 1800 година по проект на именития архитект Валадиер.

След Берлускони Павлова излиза със сексапилния млад актьор Джулио Берути, роден в Рим. 21-годишната им разлика никак не притеснява Мадам Мулти и тя афишира твърде дръзко връзката им под път и над път. По едно време дори се заговори, че хубавецът й е предложил брак, но в крайна сметка двамата се разделят и Дарина напуска Рим.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html