понеделник, 29 април 2024 г.

Румен Петков: Подслушванията свързани ли са с престъпление?

Румен Петков, АБВ, кадър бТВ

Много е важно да се изясни дали тези лица са подслушвани във връзка с престъпление или просто за да се знаят „намеренията им“. Това мнение изрази пред бТВ лидерът на партия АБВ Румен Петков по повод скандала от последните дни и твърденията, засега само медийни, че опозиционни политици са били подслушвани преди изборите на 4 април.

„За съжаление считам, че с този главен прокурор няма да има последици“, каза той.

„АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват чистота и енергия на лявото обединение“, заяви Петков по повод споразумението за голямо ляво обединение за предстоящия вот, инициирано от БСП.

„От АБВ настояваме от години за консолидиране на левицата. Този диалог стана по инициатива на Корнелия Нинова“, допълни Петков.

Според него повечето партии и коалиции са се вторачили в постовете и водачите на листи, отколкото в съдържанието и това, което предлагат на избирателите. „Съдържателната отлика на този формат – първите разговори бяха какво е това, което ни събира. Това е нещото, което отвращава хората. Не се говори за политика, а се водят грозни пазарлъци зад гърба на обществото“, коментира Петков.

Той допълни, че в този случай лявото обединение няма да бъде „механичен сбор“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html