неделя, 5 май 2024 г.

Защитничката на онеправданите Мая с обувки за 1200 лв.

Превъзбудената лидерка на „Изправи се! Мутри вън“, която инициира комисия за ревизия на управлението на Борисов и разбиване на корупцията, демонстрира удивително висок стандарт на живот.

Бившият омбудсман се появи на заседание на комисията, на която бе изслушан фамозният бизнесмен Светослав Илчовски, който хем бил репресиран, хем върти бизнес за стотици милиони, с емблематичен модел на обувки на Кристиан Лубутен, чиято цена е 575 евро или 1150 лева. Лубутен е най-известният дизайнер на чепици, които са задължително с червена подметка и са любими на световни звезди като Елизабет Тейлър, Бионсе, Сара Джесика Паркър, Виктория Бекъм, Лейди Гага, Никол Кидман, Деми Мур, Гуинет Полтроу и Дженифър Лопес. Последната дори  посвещава песен на него – Louboutins, защото има над 70 чифта от марката, като някои от тях са създадени специално за нея.

Мая открай време държи на визията си и всяка сутрин ходи на фризьор, в което няма лошо. Някак си обаче не се връзва радетелката за справедливост и почтеност, която от години иначе е на държавна работа, да трака по пода на парламента с токчета на Лубутен, които иначе са слабост на златотърсачки с богати спонсори.

Модни анализатори освен това отбелязват, че Манолова рядко повтаря един и същи тоалет при безбройните си публични изяви, а чести посетителки на бутици и фризьорски салони изчислят, че парите, които харчи за визията си месечно, надвишават няколко хиляди. Редно е новата-стара политическа лидерка да отговори откъде има толкова дебел портфейл, преди да търси обществена справедливост, настояват дори избиратели на партията й, която влезе на косъм в предишния парламент.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html