неделя, 5 май 2024 г.

Антирекорд за Меси в Испания

Нулевото равенство срещу „Атлетико“ Мадрид сериозно намали шансовете на „Барселона“ да триумфира с титлата в Ла Лига. Суперзвездата на каталунците Лионел Меси имаше няколко възможности да се разпише, но не успя, като по този начин продължи негативната си серия в мачовете срещу двата гранда от Мадрид. През настоящия сезон аржентинецът не вкара нито един гол в четирите шампионатни срещу с „Атлетико“ и „Реал“ – нещо, което не се беше случвало от 15 години.
„Дюшекчиите“ пък остават без победа като гост на „Барселона“ в Ла Лига от 2007 г. насам. В този период „Лос колчонерос“ записаха 4 равенства и 10 загуби. Тимът на Чоло Симеоне е лидер в класирането със 77 точки, но може да бъде изместен от „белия балет“, ако играчите на Зинедин Зидан спечелят срещу „Севиля“ днес. „Барса“ е на второ място със 75 т.

„Не гледам мачовете на другите отбори. Не се наслаждавам и не обичам да го правя. Не мисля, че ще стане нещо по-различно, ако го гледам, така че смятам да вечерям със семейството ми и да се подготвя за тренировката в понеделник преди следващия ни мач, който е в сряда“, заяви Симеоне.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html