петък, 3 май 2024 г.

ЦветанOFF даде часовник на Любо Огнянов заради загубен бас

Проваленият отвсякъде политик – любител на луксозни апартаменти и лидер на партийката „Републиканци за България“ Цветан ЦветанOFF, даде обещания часовник на водещия „Офанзива с Любо Огнянов“ по NOVA NEWS , след като загуби предизборния бас и неговата формация не влезe в парламента. Часовникът не бил от тези, които Бойко Борисов някога му подаряваше при спечелени избори от ГЕРБ. 

Снимка Интернет

Според ЦветанOFF „основната причина „Републиканци за България“ да не влезе в парламента бяха големите манипулации. Надявам се, че с новата ЦИК и машинното гласуване резултатите ще бъдат по-честни“, каза някогашният втори в ГЕРБ и в държавата.

На изборите на 4 април ЦветанOFF получи 42 057 гласа, или 1,31% от гласовете.

Той заяви, че не са очаквали толкова бързо да приключи този парламент, а неговият край е следствие от липсата на отговорност и желание да се реализират лични амбиции.

ЦветанOFF бе категоричен, че служебното правителство трябва да гарантира прозрачността на изборите, и допълни, че засега „Републиканци за България“ не са водили разговори за коалиции, но техните избиратели искат формацията да бъде алтернатива на сегашното управление.

Бившият втори в ГЕРБ вярва, че следващото правителство трябва да има основни точки, които да следва, нужно е да има обединяващи теми, защото стабилно правителство и голямо мнозинство не се очертава.

Той иска да дойде време, когато политиците водят разговори и участват в ефективен диалог помежду си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html