вторник, 30 април 2024 г.

Набедената за Мата Хари Маги Бадер: Не познавам г-н Борисов, ще се видим в съда

Плеймейтката Маги Бадер, която бе набедена за Мата Хари, снимала спалнята на Бойко Борисов, направи първи коментар по скандала. „Официално заявявам, че НЕ познавам г-н Борисов и г-н Ангелов. Никога в живота си не съм ги срещала, както и не съм имала допир до тези хора! Моля, всяка медия, посочила името ми, да си проверява информацията! С останалите ще се видим в съда!“, написа във фейсбук профила си плеймейтката.

Бойко Борисов

Припомняме, че Маги Бадер беше забъркана в скандала с Бойко Борисов от бизнесмена Светослав Илчовски. По-рано днес крупният зърнопроизводител заяви пред agri.bg, че именно тя е направила компроматните снимки с чекмеджето от спалнята на премиера в оставка. „Собственикът на „Градус“ Иван Ангелов й плати 5000 лева, за да обслужи нашия премиер. Знам го, тъй като бях там“, казва Илчовски.

Светослав Илчовски

От фирма „Градус“ също реагираха на думите на бизнесмена. Оттам заявиха, че ще заведат всички възможни дела срещу Илчовски и ще сезират компетентните органи в защита на своите права и законни интереси за изнасянето и разпространяването на неверни твърдения. „Те уронват престижа и накърняват доброто име на „Градус“ АД, причиняват на компанията и нейните инвеститори и акционери имуществени и неимуществени вреди, и дават неверни и подвеждащи сигнали към пазара, на който се търгуват акциите на „Градус“ АД, което може да се отрази негативно на тяхната цена“, казват още от фирмата.

Междувременно шефът на „Градус“ Иван Ангелов нарече Илчовски идиот и наркоман.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html