неделя, 5 май 2024 г.

Предстоят ни 4 финала, надъхват се в „Барселона“

Старши треньорът на „Барселона“ Роналд Куман не можа да води отбора в мача срещу „Валенсия“, но в негово отсъствие отборът му спечели с 3:2 за „Местая“. Два гола за успеха вкара Лионел Меси, а един добави Антоан Гризман. Преди това съперникът беше повел чрез Габриел Паулиста в началото на второто полувреме, а в 83-ата Карлос Солер се разписа за 2:3 с красив гол. „Барса“ събра 74 точки, с колкото е и шампионът „Реал“. Следващата събота воденият от Куман отбор приема водача „Атлетико“, който е със 76 точки. „Севиля“ е със 70, но има мач по-малко. До края на сезона остават четири кръга.

„Победата ни е заслужена. Доминирахме на терена срещу опасен съперник. Още сме в битката за титлата. Не гледаме какво правят останалите отбори. Мачът с „Атлетико“ не е финал за първото място, защото имаме да изиграем общо 4 мача и всеки от тях е важен“, подчерта помощникът му на Куман – Алфред Шрьодер. „Вярваме, че ще постигнем крайната си цел. Съкратихме изоставането си от „Атлетико“, което не беше малко през януари. В последните три месеца играем силно“, каза още Шрьодер.
В останалите мачаве „Валядолид“ и „Бетис“ не се победихе – 1:1, „Виляреал“ излъга „Хетафе“ с 1:0, а „Гранада“ отстъпи у дома на „Кадис“ – 0:1.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html