неделя, 28 април 2024 г.

Алкохолен герой от „Биг Брадър“ пише бюджета на държавата

Честити са българските граждани, които случиха на нови управници и на нестандартни политици в парламента, след като сбъркаха изборите с чалга концерт на 4 май 2021 година. Покрай еуфорията на „Демократична България“, че техният човек Георги Ганев бе избран за председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси, някак си много безшумно сред новите членове на комисията се промъкна един познат, но и едновременно с това позабравен персонаж. Става дума за Кирил Симеонов, който се излагаше в „Биг Брадър“ 2015, напивайки се като мексиканец.

Кирчо Симеонов (вляво) започна от „Биг Брадър“ и бутилката с уиски, за да стигне до парламентарната комисия по бюджет и финанси

Днес Кирчо от „Биг Брадър“ ще пише бюджета и е депутат от Шоуто, което някои наричат партията на Слави Трифонов, а други официално го изписват като „Има такъв народ“. Кирчо Симеонов се представя за успешен финансист от Лондон, където се бил специализирал по криптовалути. Юпито, което не криеше пристрастията си към чашката, а сега копае биткойни в нета, ще съставя реалния бюджет на страната. Бог да пази България и все по-прогресивно оглупяващото й население!

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html