неделя, 5 май 2024 г.

Излезе истината как Дани Петканов е предал Милен Цветков

Даниел Петканов за Милен Цветков: Моят най-добър приятел и втори баща. - INFOTEKA.BG - Новините, които трябва да знаеш

Сензационни истини за живота на един от знаковите журналисти Милен Цветков излизат година след нелепата му кончина, причинена от катастрофа, предизвикана от дрогирания шофьор Кристиян Николов.

По повод тъжната годишнината нумероложката Милена Иванова-ЕА, която живее с него преди трагичния инцидент, издаде книгата „379 дни с Милен Цветков“. В нея жената, с която незабравимият журналист прекарва последните си дни, споделя прелюбопитни спомени от съвместното им съществуване.

Сред най-интересните пасажи в току-що излязлата книга е пресъздаването на разговор между Милен и дългогодишния член на екипа на неговото предаване Ани Иванова. В телефонен разговор двамата обсъждат дали Даниел Петканов ще присъства на коледно парти за приятели. Цветков казва, че ако Дани е там, той няма да отиде. Когато Милена го пита защо реагира така, Милен отговаря: „Е, не мога с тия фалшове. Да гледам, да слушам: братче, братленце, как си, добре ли си и т.н.“.

Повече пасивни аспекти през 2018-а, ще бушуват чувства и мисли - Акценти от програмата

В книгата Милена Иванова разказва, че по-късно разбира, че Милен се е почувствал предаден от Дани. Разказал й, че са били като баща и син. След спирането на „Часът на Милен Цветков“ Петков професионално го предал и отишъл в Би Ти Ви като водещ на шоуто „България търси талант“. Напразно Милен очаквал бившият репортер и приятел да му вдигне телефона. Това така и не се случило.

Опитът на Милена да разбере какво толкова дълбоко го е обидило, се оказал неуспешен. Някои неща Милен пазел само за себе си.

След кончината на емблематичния водещ Дани Петканов се представя публично като един от най-опечалените от неочаквания край на своя учител. И гради успешна кариера като инфлуенсър и водещ в новото издание на „България търси талант“.

Куп други неочаквани истории могат да се прочетат в книгата „379 дни с Милен Цветков“ на Милена Иванова, която вече е на пазара.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html