понеделник, 29 април 2024 г.

Любен Дилов: По-правилно е ИТН да се нарича „Има такъв вирус, няма такъв референдум”.

Ето как депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син,  близък със Слави Трифонов от времената на „Ку-Ку“ и „Каналето“ се обърна във Фейсбук към някогашния си съратник:

От времената на „Ку-ку“, снимка Интернет

„Животът е пожар в лудница, прелюбезни! Не може да не сте си помислили нещо подобно, ако през седмицата поне веднъж сте попаднали на преките включвания от пленарните заседания. Вън от съмнение всички парламентарно представени имат вина за това, но особено се откроява поведението на партията, която от нощта на изборите е по-вярно е да се нарича Има Такъв Вирус. А след вчерашното й изявление относно мажоритарните избори, още по-правилно е да се нарича „Има такъв вирус, няма такъв референдум”.

А по-късно пред  БНР Дилов заяви: Парламентарна комисия, която да извърши ревизия на управлението, е възможно най-краткият път за подобна дейност.  Притеснително е, че новият парламент има желание да се превърне в Народен съд. Това не е и конструктивно.
„Неслучайно аз предложих тази комисия за разследване да стане постоянна, защото то е много смешно. Направете си кабинет и вашите министри ще могат да разследват каквото пожелаят. Каквото намерят нередно – да го пращат в прокуратурата. Най-прекият път не е парламентарната комисия. Напротив – това е най-бавният път, който, от скромния ми опит, нямам спомен специална парламентарна комисия да е произвела нещо специално до този момент“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html