петък, 3 май 2024 г.

Мария Шарапова прави мебели

Година след като Мария Шарапова впечатли феновете си, показвайки своя стилен дом в Лос Анджелис пред списание Architectural Digest, сега тенис звездата официално става и дизайнер на мебели в стилистика, вдъхновена от Япония. Петкратната шампионка от Големия шлем и бивша приятелка на Григор Димитров пуска своя лимитирана колекция от обзавеждане, лансирана от канадската компания Rove Concepts. Линията включва шест модела мебели, които хем се вписват в модерния стил на компанията, хем носят почерка на Мария, която определено има талант на интериорен дизайнер.

Линията на звездата е вдъхновена от нейната любов към изкуството и пътешествията, както и към неутралната цветова палитра. Мебелите й са направени от естествени материали като орех и коноп. Те са с изчистени, минималистични линии, характерни за Япония, но в същото време са направени с размах и определено имат калифорнийски почерк. Именно усетът и вкусът на Мария към предмети на изкуството станаха повод тя да се запознае със своя настоящ годеник. Миналата година тя получи предложение за брак от бизнесмена и галерист Александър Гилкс, за когото се знае, че е близък приятел с принц Хари и Пипа Мидълтън.

Основният бизнес на Маша всъщност са бонбоните. Брандът получава име, комбинирано от английската дума за „захар“ и фамилията на Мария – „Шугарпова“. В начинанието Маша вложи $500 000.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html