неделя, 5 май 2024 г.

Мария Бакалова: Хора, гласувайте!

Мария Бакарова в онлайн интервю в студиото на Би Ти Ви.

Ще гласувам днес в Лондон и всички трябва да сме активни и да гласуваме, нашият глас трябва да се чува. Освен задължения, имаме права и за правата трябва да се воюва. Грешният избор е да си пасивен.

Това е мнението на Мария Бакалова, първата номинирана за „Оскар“ българка, която се включи по интернет на живо от Лондон в студиото на Би Ти Ви.

Ние  сме българи ще си останем българи, къде работиш и какво правиш не е толкова от значение, българите извън страната имат същите права както останалите, смята Бакалова  и добави: „напротив, от дистанция връзката ти с родината става много по- силна и доброто правителство трябва  да осигури равноправни условия“ за гласуване извън страната.

Твърде много обичам България, отговори с усмивка Мария на шеговитото предложение на водещия Светослав Иванов да дойдат с Саша Барон Коен да заснемат следващия филм за Борат в българския парламент. Да имаме повече  възможности, пожела за всички българи Бакалова, която очаква с вълнение церемонията за връчване на Оскарите в края на април.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html