неделя, 5 май 2024 г.

Жива охрана и брониран Майбах чакаха Цветанов за изборите

Цветан Цветанов – бившият шофьор, който обича да се прави на баровец

Цветан Цветанов е охраняван като мултимилиардер в деня на изборите. Брониран Майбах и жива охрана чакаха бившия вицепремиер и настоящ собственик на скъпи имоти, закупени с иначе скромната заплата на държавен чиновник. Пред сградата, в която възпитаникът на ВИФ „Георги Димитров“ живее в апартамент със собствен асансьор, бе паркирано бронираното немско автомобилно чудо, а на вратата денонощно бди здраво момче – едно от многото, които се грижат за живота и здравето на председателя на маргиналната партия Републиканци за България.

Бронираният Майбах, черен на цвят, който чака Цветан Цветанов струва над 1 милион евро заводска цена

След изборите едва ли ще му е до охрана, защото със сигурност срещу него се очаква да бъдат възобновени много разследвания, включително такива за огромни разминавания между доходи и луксозен начин на живот, коментират независими наблюдатели на политическите процеси у нас. Цветанов наистина живее като арабски шейх, който няма никакви ограничения, твърдят негови бдителни комшии, които са притеснени от цялата тази мутро-полицейщина пред кооперацията, строена от известната фирма „Артекс“.

Охранителят пред сградата на Артекс се грижи за сигурността на важната персона

Стандартът на живот на Цветанов се разминава тотално с неговото политическо влияние и подкрепата, която среща. Засега Цецо Апартамента, както го наричат мнозина, със сигурност не може да класира партията си в първата си десетка, да не говорим, че няма да влезе в парламента. И това независимо, че направи изключително скъпа предизборна кампания. Така наречената партия Републиканци за България е толкова маргинализирана, че политическото й бъдеще не е особено розово, а прогнозите за бъдещето на лидера й се свързват най-вече с предстоящите му битки с правораздавателните органи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html