неделя, 5 май 2024 г.

В Сърбия: Славиша Стоянович е на кислород (обновена)

Лоша новина дойде от Сърбия по повод състоянието на треньора на „Левски“ Славиша Стоянович. В западната ни съседка се позовават на информация на една от фенските страници на „Цървена звезда“. Според източника,състоянието на 51-годишния специалист е сериозно и допълнително му се подава кислород. Стоянович се радва на голяма популярност сред феновете на Цървена звезда. Под негово ръководство „звездашите“ спечелиха шампионската титла на Сърбия през сезон 2013/14, прекъсвайки доминацията на „Партизан“.
„Славе, всички сме с теб, дръж се! Желаем ти бързо оправяне“, написаха от Red Star Belgrade на профилите си в социалните мрежи.
Както е известно, с положителни тестове за COVID-19 в Левски са още Симеон Славчев, който също беше в болница, Мартин Петков, Насиру Мохамед и докторът на отбора Стамен Илиев. Имаше информация, че Здравко Димитров също е заразен, но от „Герена“ съобщиха, че резултатът от изследването му е отрицателен.

По-късно от „Левски“ излязоха с официално съобщение относно състоянието на треньора, който се лекува в столичната ВМА. „Левскари, във връзка с появилите се спекулации относно старши треньора на „ПФК Левски“ Славиша Стоянович, искаме да Ви уведомим, че те не отговарят на актуалното му здравословно състояние. Г-н Стоянович е в стабилно състояние във Военно-медицинска академия и неговото лечение продължава. Очакванията на отговарящите за него медици са той да бъде хоспитализиран поне още една седмица. Всички в „ПФК Левски“ изказваме своята благодарност и признателност на лекарския екип, грижещ се за здравето на Славиша Стоянович, и се надяваме да се възстанови бързо и да се завърне сред нас!“, написаха „сините“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html