петък, 26 април 2024 г.

Легенда попиля Бундестима

Бившият национален селекционер на Германия Юрген Клинсман коментира загубата на немците от Северна Македония с 1:2 в световна квалификация по футбол. „Ако имаше фенове, то те биха освиркали отбора. Не се съмнявайте в това. Представете си, че този мач се играе пред 60-80 000 зрители и загубите от Северна Македония. Когато нещо подобно се случи с топ отбор като Германия, то хората бързо дават да се разбере, че щетите са доста големи. Обзалагам се, че никой от играчите на националния отбор днес няма да отиде до магазина, защото няма да чуе нищо хубаво. По-добре да си стоят у дома за няколко дни и чак тогава да излизат“, коментира Клинсман пред ESPN.

„Всичко свърши за Йоги“, написа на първата си страница най-четеният вестник в Германия „Билд“ и призова за оставката на националния селекционер. Специализираното издание „Кикер“ също не спести критики и определи поражението като истинско унижение.
Самият Йоахим Льов вече обяви, че ще напусне Бундестима след Евро 2020, като бъдещето му се свързва с някои от най-големите клубове на Стария континент, начело с „Ювентус“ и „Реал“ (Мадрид).

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html