събота, 27 април 2024 г.

Шарън Стоун: Хирург уголеми бюста ми без мое знание и съгласие

Актрисата от „Първичен инстинкт“ издаде мемоарите си (снимка: Интернет)

Козметичен хирург е уголемил бюста на Шарън Стоун без нейно знание и съгласие, съобщи електронното издание на британския в. „Гардиън“.

В автобиографична книга актрисата разказва, че когато се събудила след операция за отстраняване на доброкачествени тумори от гърдите й през 2001 г., тя установила, че размерът им е увеличен, защото лекарят преценил, че тя „ще изглежда по-добре с по-голям бюст“.

„Когато ми махнаха превръзката, установих, че бюстът ми е с един размер по-голям“, пише Стоун и допълва, че според лекаря този размер подхождал повече на дължината на бедрата й. „Беше променил тялото ми без мое знание и съгласие“, казва актрисата, цитирана и в интервю за британския „Таймс“, предаде БТА.
Този случай е една от смущаващите истории, описани от 63-годишната Стоун в книгата й „The Beauty of Living Twice“.

Шарън Стоун е родена на 10 март 1958 г. в Мийдвил, Пенсилвания, САЩ. Тя е второто от четири деца, дъщеря на Дороти – счетоводител и домакиня, и Джоузеф Уилям Стоун II – работник във фабрика. Стоун завършва гимназия в Сийгъртаун, Пенсилвания, през 1975 г.

В мемоарите си актрисата разказва, че двете със сестра й Кели като деца били насилвани сексуално от дядо си Кларънс Лоусън, с когото двете момичета били заключени в една стая за известно време. Лоусън умира, когато Шарън Стоун е на 14 г. „Побутнах го и странното удоволствие от факта, че най-накрая е умрял, се стовари върху мен като леден блок. Погледнах към Кели и тя разбра – тогава беше на 11 години и така това свърши“.

Актрисата твърди също, че била подведена да свали бельото си за прочутата сцена с разпита на героинята й в трилъра „Първичен инстинкт“. Тя пише, че й казали, че „бельото отразява светлината“ и я уверили, че вагината й няма да се види.

Стоун установила, че не е така, едва когато я повикали да гледа окончателната версия на филма „не сама с режисьора, както може да се предположи, а в стая, пълна с агенти и адвокати, повечето от които нямаха нищо общо с проекта“.
„Да, имаше много гледни точки по този въпрос, но тъй като все пак аз съм тази с вагината, нека кажа – другите гледни точки са пълна глупост. Аз и моето тяло сме там“.

В мемоарите Стоун описва много случаи на злоупотреба от страна на мъже в Холивуд, но актрисата неотдавна защити Уди Алън, с когото е работила три пъти, и го определи като „суперпрофесионалист“, с когото било изключително преживяване да се работи.

„Никога не съм имала неприятни инциденти с Уди Алън“, каза Стоун. „Той се отнасяше високопрофесионално с мен. Той изключително много ме насърчаваше, аз бях млада жена, бях на 19 години, когато започнах да работя с него“, каза тя.

В продължение на много години Стоун твърди, че има коефициент на интелигентност 148 и е член на Менса, но през април 2002 г., тя признава, че не е и никога не е била член на това общество. Джим Блекмур от Менса заяви: „Възхитително е най-накрая да видим г-жа Стоун да признае, че тя не е и никога не е била член на нашето общество.“ Той казва: „Моето усещане е, че тя определено ще отговаря на изискванията, но това е само на базата на това, което казват трети лица“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html