събота, 4 май 2024 г.

Дрю Баримор става издателка

Едва 15-годишна, тя пише автобиография Little Girl Lost. Неколкократно е потвърждавала и своята бисексуалност. (снимка: JACKSON LEE/GETTY IMAGES)

Известната холивудска актриса Дрю Баримор пуска на пазара свое лайфстайл списание, което ще излиза четири пъти годишно, пише сайтът Контактмюзи, цитиран от БТА.

Първият брой на нейното издание ще излезе на 14 юни и ще има раздели за пътувания, красота и храна.

Списанието е кръстено „Blended“ (Смесен), а издател ще бъде „Бауер медиа груп“. Списанието ще се продава първоначално в магазините „Уолмарт“ на цена от 9.99 долара. Първият брой ще се разпространи най-напред в тази търговска верига, а след това ще бъде на разположение и в останалите будки за печатни издания в САЩ.

„Винаги съм била фен на лъскавите списания, доверява Дрю. Още от 10-годишна украсявах с корици на любими издания стените на стаята си. Имам снимка от този период и всичко е в корици, от пода до тавана!“

На корицата на първия брой ще фигурира самата Дрю. Но не е известно дали това ще важи за всяко следващо списание. В изданието ще има колонка „Скъпа Дрю“, в която актрисата ще отговаря на въпроси на читатели.

Дрю Баримор е дъщеря на известното семейство филмови актьори Джон Дрю Баримор и Джейд Баримор (родена в семейството на унгарски бежанци в Западна Германия). Започва кариерата си едва на 11-месечна възраст. От 2004 г. има звезда на Холивудската алея на славата.

Има трудно детство. Започва да пуши цигари на 9 години, да употребява алкохол на 11, марихуана на 12 и кокаин на 13. На 14-годишна възраст прави опит за самоубийство, като си прерязва вените на ръката с кухненски нож. Едва 15-годишна, тя пише автобиография Little Girl Lost. Неколкократно е потвърждавала своята бисексуалност.

Неин кръстник е Стивън Спилбърг. Нейни кръстници са София Лорен и Ана Страсбърг. Като много малка започва да се снима в реклама за храна на кучета. През 1978 г. дебютира в телевизията със „Suddenly Love“. На четири години снима и първия си филм за голям екран „Altered States“ (1980). На седем тя вече е звезда в едно от най-гледаните заглавия през 80-те – „Извънземното“ (1982). Две години по-късно се снима в „Подпалвачката“ (1984) по Стивън Кинг. През 1989 играе при Алън Пакула в „See You in the Morning“ с Джеф Бриджис и Фара Фосет.

Не успява да завърши гимназия, но става една добра актриса, която обръща гръб на киногото, за де се превърне в издател.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html