събота, 4 май 2024 г.

Шефовете на „Барса“ искат полиция да пази играчите

Ръководството на „Барселона“ иска да подобри сигурността в тренировъчната база. Целта е играчите на Роналд Куман да не бъдат тормозени от фенове, информира ESPN. Факт е, че Лионел Меси и други футболисти са се превърнали в мишени за потребителите на социалната мрежа TikTok, които снимат и пускат клипове на звездите в интернет пространството, очаквайки тяхната реакция.
Друг прийом на най-върлите привърженици, за да си направят селфи с играчите, е да ги причакват на близкия до базата светофар. Наскоро Маси реагира гневно на дете, което го снимаше по пътя му към базата. Появиха се и видеа на Антоан Гризман и Френки де Йонг, които също бяха издебнати. Французинът се ядоса на запалянко, който го снимаше с телефона си, а нидерландският национал не изглеждаше особено щастлив от постоянните почуквания по стъклата на луксозния му автомобил. Когато защитникът реши да излезе от колата си, бе посрещнат с викове: „Мястото ти е в „Барселона Б“!
Шефовете на „блаугранас“ вече са провели предварителни разговори с местната полиция за подобряване на сигурността, докато играчите пристигнат и напуснат базата. Според униформените обаче ще бъде много трудно да се попречи на хората да причакват любимците си.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html