петък, 3 май 2024 г.

Млади кандидат-депутати резилят партията на Цветанов

сн. Фейсбук

Надпис „Образцов дом“ стои на една от първите селски къщи, „атакувани“ от кандидата за депутат за парламента от партията на Цветан Цветанов – Христо Гешов.

Скандалният борец за депутатско място е известен не само с предизборните си похождения при селски баби, които вече го гонят с бастуните си, но и с активната пропаганда сред ромското население в малки и големи махали, и по пътищата.

А в добавка към профила му на изцепка се добавят и едни вече позабравени снимки, на които той кьор-кютюк пиян облизва тоалетна чиния…

Съботният ден отвел Христо Гешов на агитационен воаяж в плевенско село, показват снимки във Фейсбук профил. И там Гешов тропал по вратите на бабите, дърпал дечица, накрая го изгонили. Баби от местната седянка одумали външния му вид и най-вече свилите се от пране панталони. Това явно е причината да го пренебрегнат…

Няколко дни преди това се пръкна информацията и за друг резил в редиците на Цветановата листа за вота на 4 април. Социалните мрежи се възмутиха, че бившият шеф на МВР издига за депутат в столицата силиконката Виктория Бранимирова Григорова – дъщеря на убиеца Бранимир Григоров. Инфото публикува сайтът Новинарник.

Виктория, пише интернет изданието, е известна в обществото с две неща – от години работи в една от най-долнопробните чалга дискотеки и е дъщеря на ключова фигура в мутренския свят от 90-те години на миналия век. Самата тя никога не е крила кой е баща ѝ – напротив, дори в личния си Фейсбук профил с гордост посочва бащиното си име.

сн. tribune.bg

Сайтът tribune.bg припомня кой е печално известният Бранимир Георгиев, като насочва вниманието към неговото показно убийство. „Легендата Бранко“ умира след като е прострелян в главата – единствената публична версия е, че убийството му е поръчано от Митьо Очите, една от иконите на мутренските времена.

През 2004 г. Агенция Фокус съобщава, че Бранко Григоров е бил арестуван предната година край Айтос, заедно с Петър Харизанов, който загива с петролния бос Стоил Славов. Според една от версиите двамата са подготвяли атентат срещу Димитър Желязков – Митьо Очите.

„По-силен от него нямаше. Той уби Фатик и заради това после ченгетата го утрепаха“, казва за Бранимир Григоров сподвижникът му Марио Пеев в изповед от Софийския централен затвор.

„Бранко си имаше фирма за убийства. И го направи от сърце. Само дето не го правеше с обява „убиваме хора, почистваме гробове“, свидетелства Пеев за показните убийства. Затворникът влиза в детайли като обяснява пред „България днес“, че преди да бъде убит кървавият Бранко е застрелял двамата близнаци от „Младост“ и заместник-министър на Витоша. Григоров бил свиреп и извратен човек, който не само убивал, но изнасилвал, измъчвал и унижавал жертвите си.

Включването на дъщерята на една от най-зловещите фигури в българския подземен свят в кандидат-депутатските листи на Републиканци за България няма как да остане незабелязано. Социалните мрежи буквално загряха от коментари след като се появиха полуголи фотоси в неприлични пози Виктория. Младата дама има откровено чалга излъчване, разкрепостено поведение и множество операции по лицето и тялото си, както се вижда и от фотоса на предизборния й плакат.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html