събота, 4 май 2024 г.

„Левски“ продаде Робърта

„Левски“ подписа предварителен договор за продажба на нападателя Найджъл Робърта в отбора от САЩ „Ди Си Юнайтед“, съобщиха официално от „Герена“. Договорът влиза в сила след издаването на работна виза и успешно преминаване на медицинските тестове от нидерландския футболист. Сумата по договора ще бъде обявена допълнително след съгласието на „Ди Си Юнайтед“, а „Левски“ запазва процент от бъдещ трансфер на футболиста.

Робърта прави своя дебют със „синята“ фланелка на 1 август 2019 г. С екипа на „Левски“ има 45 мача и 20 гола във всички турнири. Нападателят изигра последния си мач със „синята“ фланелка на 21 март срещу „Славия“, като неговият гол в 85-та минута донесе победата на „Левски“.

„Готов съм за ново преживяване. За мен не беше лесно да взема това решение, но в крайна сметка всяко начало има своя край. Аз се наслаждавах на всеки един момент в „Левски“ и града. Искам да благодаря на феновете на клуба и на всички, които се грижеха за мен. Един път ЛЕВСКАР, завинаги ЛЕВСКАР! САМО ЛЕВСКИ!“, написа Найджъл.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html