събота, 4 май 2024 г.

Ноле отказа Мастърс, опитват да го вкарат в сексафера

Новак Джокович е поредното голямо име, което обяви, че няма да играе на Мастърс турнира в Маями. В последните дни това направиха неговите големи съперници Рафаел Надал и Роджър Федерер. Решението на сърбина означава, че за първи път от Париж 2004 г. турнир от Мастърс сериите ще се проведе без нито един от „Големите трима“.
Световният №1 обяви, че решението му е свързано с желанието да прекара повече време със семейството си. „Скъпи фенове, много съжалявам да обявя, че тази година няма да участвам в Маями. Реших да използвам ценното време у дома, за да остана със семейството си. С всички ограничения имам нужда да намеря баланса във времето на тура и у дома. Очаквам с нетърпение да се завърна следващата година“, написа Ноле в социалните мрежи.
Джокович е шесткратен шампион в Маями. Дебютната му титла дойде през 2007 година след успех над Гийермо Каняс във финала.
По всяка вероятност Джокович ще поднови сезона си с участие на първия голям турнир на червено в Монте Карло, откъдето да започне и подготовка за „Ролан Гарос“. В Париж Джокера ще търси 19-ата си титла от Големия шлем.
Все още не е ясно дали решението на сърбина да не пътува за Щатите не е свързано и с неуспешния опит на неизвестни да го вкарат в сексафера. Според клюкарското списание „Свет“ на манекенката Наталия Шчекич била предложена сериозна сума пари, за да оплете в мрежите си тенисиста. Заверата трябвало да се случи при завръщането му в Белград миналата седмица, когато той вдигна голям купон по повод рекордния брой седмици начело на ранглистата. За капана призна самата Наталия, която била избрана да омае Ноле по време на партито, а след това да го вкара в кревата и да запише любовните ласки. „Истина е, че един човек ми се обади. От Белград е и минава за сериозен мениджър. Помислих, че става въпрос за сериозен ангажимент, за някоя реклама или ревю. Когато разговорът започна, реших, че съм жертва на скрита камера. Но не бях. От мен се искаше да отведа някъде Новак и всичко това щеше да бъде заснето“, разказа атрактивната госпожица Шчекич. „Имаше и конкретна оферта – 50 – 60 000 евро и пътуване до избрана от мен дестинация. Това е обидно, аз не съм такова момиче. Да предположим, че бях приела и видеото беше публикувано. Тогава щеше да настане хаос“, откровена е Наталия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html