петък, 3 май 2024 г.

Цветан Цветанов имал два асансьора в дома си

„Трябва да се говори със съответните политически решения. Ние даваме алтернатива.“ Това коментира със самочувствие рано-рано сутринта в ефира на Нова телевизия изгоненият от ГЕРБ заради скандала с луксозния апартамент с личен асансьор Цветан Цветанов. Цветанов призна с половин уста, че целта му не е била да отцепва цели структури на ГЕРБ, а тези, които били напуснали ГЕРБ, били припознали партията му като единствената дясна алтернатива.

Той демонстрира и завидно самочувствие като заяви, че неговата партия щяла да бъде незаобиколим фактор в българската политика и именно това била целта му. Той обаче не отговори как ще стане това, след като социологическите проучвания дават на партията му по-малко от 1 процент.

„Мога да кажа, че в момента извънапарламентарните сили заявяват, че искат да са алтернатива“, коментира Цветанов с кой би се коалирал след изборите.

Той изключи БСП, ДПС и ГЕРБ, но не отрече за евентуална коалиция с Мая Манолова и Христо Иванов. Всичко обаче минавало през това кой какви политики предлагал и доколко те се припокривали, побърза да уточни той. „Аз съм излязъл от политиката, когато имаше някакви съмнения“, направи Цветанов странен опит да представи изключването си от ГЕРБ като собствено решение. „Този асансьор, те са два асансьора, нищо не си мисля, като пътувам, Мога да гледам както вас и да се срещам с хората и да се срещам с моите приятели и съмишленици. Живея с доходи от трудовите ми възнаграждения“, обърка се накрая Цветан Цветанов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html