петък, 3 май 2024 г.

Защо няма лекарство срещу ковид?

„Граждани на протеста“, №17

Платена публикация

Странно, нали. Откриха толкова много и различни ваксини и нито едно лекарство. Дали това не е поредната пазарна стратегия за развитие на бизнес проекта „КОВИД 19“.

  1. Ваксините са с ниска ефективност и освен това дори ваксиниран, може да си преносител на вируса. Вече има документирани десетки случаи на ваксинирани, заразили близките си.

2. Ваксините създават временен имунитет, като дори има имунизирани, които боледуват, но по-леко.

От горните две твърдения излиза, че ваксините не спират разпространението на вируса. Те просто забавят бързото му разпространение и възможността природата и човешката имунна система да се преборят бързо с него и той да изчезне. Странно е, че правят опити да задължат и хората с естествен имунитет да се ваксинират, допълнително „за по-сигурно“. Вероятно целта е естественият имунитет, който вероятно не позволява да бъдем преносители на вируса и ни предпазва 99% от повторно заразяване, да се трансформира в изкуствен – създаден от ваксината с горните свойства. Това ще гарантира, че епидемията ще продължи с години. Че ще трябва ежегодно или по-често да се ваксинираме, което си е чиста форма на „хронично заболяване“ – постоянен гарантиран доход за фармацевтичната мафия. Освен това управляващите ще могат периодично да ни отнемат гражданските права и свободи, и така да привикваме с новата си роля на „световни роби“. Ковид отделенията в болниците ще са нещо обичайно и винаги ще пълни с „клиенти“ за тях.

Каква по-добра бизнес стратегия?

В потвърждение е и случващото се в Израел. При 100 % имунизирани преди месеци население малко по-голямо от България, епидемията продължава, като днес  имаше около 1000 новозаразени. Какво би станало, ако се открие лекарство? Историята на медицината познава стотици заболявания, които са изчезвали след откриването на лекарства за тях. Просто за кратък период от време всички болни и заразоносители ще се излекуват и дотук. Съвременната медицина „обича“ хроничните заболявания: високо кръвно, диабет, сърдечни заболявания, СПИН и много други, ще трябва да приемаме медикаменти и ходим на доктор, докато сме живи. Натам върви и лечението на раково болните. Защо да не добавим и ковид-19 с една нова бизнес стратегия, обхващаща всички здрави хора в света. Няма по-революционна и по-добра бизнес стратегия за медицинската и фармацевтичната индустрия от това да лекуваш превантивно всички здрави хора в целия свят, и то до края на живота им.

Скъпи приятели. Превръщайки здравеопазването в бизнес, ние мотивирахме здравната и фармацевтични индустрии да нямат интерес от здрави пациенти. Когато ти вече не си пациент, ти не си източник на доходи и печалби. Превръщайки те в хронично болен пациент, ти ставаш доживотен донор на тези индустрии.

Да върнем здравеопазването, което не се финансира от човешката болка и нещастие.

Граждани от Протеста с № 27

Светозар Съев – МИР 25 – София

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html