петък, 3 май 2024 г.

Григор Димитров с 1 милион последователи в Инстаграм

Григор Димитров e един от най-симпатичните и обичани тенисисти в света. Доказателство за неговата популярност е непрекъснато растящият брой на почитателите му в Инстаграм. Бившият световен №3 достигна 1 милион последователи в своя профил, което го прави един от най-известните българи в тази платформа, информира tennis.bg.
Григор стартира своя профил в социалната мрежа на 12 януари 2014 г. точно преди Australian Open. Всъщност на страницата му може да се проследи почти цялата му професионална кариера. В Инстаграм са засвидетелствани най-големите му успехи – Гришо е завоювал 7 от общо 8-те си титли в ATP тура от 2014 г. насам. Основната функция на Инстаграм като социална медия, е известните личности да споделят повече тайни около личния си живот, като публикуват атрактивни снимки или видеа. Съдейки по огромния брой последователи, веднага ни става ясно, че Григор Димитров добре се е справил с тази задача.
Най-добрият ни тенисист вече е в Сарасота, Флорида, където живее треньорът му – Данте Ботини. Димитров и приятелката му Лолита Османова се настаниха в хотел “Риц Карлтън” на брега на океана. Григор и рускинята от кавказки произход бяха в Маями, където бившият №3 в света тренира със Серина Уилямс. Следващото участие на хасковлията е на турнира в мексиканския курорт Акапулко, където стана шампион през 2014 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html